Zinvol Zijn

Zinvol bezig

Wij vertellen je graag meer over wat ons bezighoudt en waar we mee bezig zijn. Door te delen houden we je op de hoogte en hopen we jou te inspireren met nieuwe inzichten over leiderschap, ontwikkeling en bevlogenheid.

Zinvol Zijn
Zinvol Zijn

Training strategisch adviseren in de gemeente Lochem

17 januari 2020

Gisteren was de eerste dag van een driedaagse in-company training 'Strategisch Adviseren' bij de gemeente Gemeente Lochem. Een enthousiaste groep strategisch adviseurs met een mooie diversiteit vanuit de verschillende vakdisciplines. Ik kijk terug op een mooie dag waarin we aan de slag zijn geweest met thema's die verband houden met werken in een complex en dynamisch speelveld en persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer
Zinvol Zijn

Een nieuw jaar beginnen met een nieuwe uitdaging!

1 januari 2020

Er is niets mooiers dan bij de start van het nieuwe jaar ook te kunnen starten met een nieuwe uitdaging. Ik ben blij dat dit opgaat voor mij dit jaar. Sinds vandaag ben ik toegetreden als lid van de Raad van Toezicht van ZorgAccent, een organisatie die woonzorg en thuiszorg biedt aan mensen in de regio Twente en een deel van Salland.

Lees meer
Zinvol Zijn

Meeloopdag bij Woningstichting Sint Joseph

20 december 2019

Deze week had ik mijn meeloopdag bij Woningstichting Sint Joseph Almelo. Als lid van de RvC een mooie manier om zicht te krijgen op wat de woningstichting betekent voor de inwoners van Almelo.

Lees meer
Zinvol Zijn

Weer als docent aan de slag!

4 november 2019

Weer aan de slag als docent! Voor de Noordelijke Academie voor het openbaar bestuur ga ik een nieuwe Leergang Strategisch adviseren voor de publieke sector ontwikkelen. Een combi van nieuwe inzichten en instrumenten en persoonlijk leiderschap.

Lees meer
Zinvol Zijn

Kennissessie met Lynn Taylor

4 oktober 2019

Dit najaar mocht ik een kennissessie leiden met Lynn Taylor, CEO van Taylor Protocols. Volgens Lynn hebben we als taak in ons leven dat we worden wie we zijn om onze hoogste en beste bijdrage te leveren. Altijd weer inspirerend om zijn verhaal te horen.

Lees meer
Zinvol Zijn

Gastcollege Meesterschap voor Griffiers

24 september 2019

Op 23 september 2019 mocht ik een gastcollege gegeven aan een enthousiaste groep raadsadviseurs van 100.000+ gemeenten. Mooie en inspirerende gesprekken en leuke discussies over de rol van Griffie(r)s in een veranderende gemeentelijke omgeving.

Lees meer

Volg mij op: