Zinvol Zijn

Weer als docent aan de slag!

4 november 2019

De Rijksuniversiteit Groningen (RuG) en de Thorbecke Academie (NHL-Stenden) hebben de handen ineen geslagen en eind 2018 de Noordelijke Academie voor de Publieke Sector opgericht. Een nieuwe academie die als doel heeft om hoogwaardige kennis praktisch en toepasbaar te maken voor de mensen die in deze sector werken. Een mooie ambitie en een mooi initiatief. En ik ga meedoen!

 

Kwartiermaker Robert-Jan Ritsema benaderde mij nog niet zo lang geleden met de vraag of ik mee wil bouwen. Een vraag die ik met een volmondig ja heb beantwoord. Voor mij een hele mooi kans om weer als docent aan de slag te gaan. Iets wat ik in het verleden vele jaren met heel veel plezier bij de Bestuursacademie heb gedaan. De eerste stappen zijn gezet om een mooie nieuwe leergang te bouwen voor strategisch adviseurs in de publieke sector. Een functie die vaak in de schaduw van bestuurders moet worden vervuld, maar oh zo belangrijk is.

Binnenkort kun je meer informatie verwachten over deze leergang. Wat nu al duidelijk is dat het een leergang gaat worden waar we nieuwe inzichten en instrumenten praktisch toepasbaar gaan maken en waar ruimte is voor de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap.

Volg mij op: